Holdtræning

Bodycycling

Holdet er for dig som gerne vil have gennemarbejdet hele kroppen med både pulstræning og styrke.

Opvarmning på Body Bike i ca. 30 min., efterfulgt af 30 min. styrkeøvelser for overkrop, ryg og mave.

Der afsluttes med 10 min. udspænding/afspænding.

Hit Fit Dance

Holdet er et nyt og svedigt dansekoncept med masser af gode og kendte musiknumre helt tilbage fra 50’erne og frem til de mere moderne numre fra 10’erne. Med udgangspunkt i musikken og dens tid er der lavet simple koreografier, som giver høj puls og humør. Stemmen bliver også motioneret, for der skal da synges med – man kan slet ikke lade være!

Kom og oplev en Hit Fit time med høj forbrænding og masser af smil!

Se evt. mere på www.hitfitdance.com

Indoor Cykling

Holdet er træning på stationære BodyBikes, som er en slags motionscykler med et stort svinghjul, hvor du kan justere belastningen trinløst. Træningen styres af en instruktør, der ved hjælp af musik og tilråb motiverer, vejleder og “pisker stemningen lidt op”.

Typisk er en lektion på 50-60 min, som indledes med let opvarmning, efterfulgt af forskellige træningspas med intervaltræning.

Pilates

Holdet er en sikker og effektiv træningsmetode, hvor alle kan være med.

Overordnet styrker Pilates mave- og rygmuskler. Øvelserne har til formål at øge smidigheden i rygsøjlen, styrke de dybe og stabiliserende muskler og mindske uhensigtsmæssige spændinger.

Pulscycling

Holdet er træning på stationære BodyBikes. Til pulscycling bruges der iQniter.

IQniters zonetræningssystem motiverer deltagerne til at træne. Det kan ikke bare måle puls, men også vise grafer for det kommende træningsprogram, vise forbrændte kalorier og der kan køres små konkurrencer deltagerne imellem.

WOD

WOD er workout of the Day. Alle kan være med. Man træner i eget tempo og øvelserne kræver ikke store koordinations færdigheder.

Der trænes uafbrudt i 5 min med 3-5 forskellige styrkeøvelser med bestemte gentagelser. Herefter en kort pause mens de næste 3-5 øvelser kommer på tavlen. Og en ny 5 minutters periode starter op. Vi kører igennem 5 gange. Man kommer omkring muskelgrupper i hele kroppen.

Meld dig ind i facebook-gruppen her

https://www.facebook.com/groups/338282026209040/about/