Børnehold

Mor/far/barn

Vores mål er at udfordre og stimulere børnenes, og gerne også forældrenes, sanser og motorik – og skabe rum for lidt kvalitetstid, forælder og barn imellem. Derfor skal vi bevæge os til musik, bruge rim, remser, sange og fagter og give den gas på redskaberne. Vi glæder os til at se en masse friske vuggestue-og dagplejebørn og deres aktive forældre. Hold-3 børn i børnehaven/ 3-årige som gerne vil have mor/far med til gymnastik i endnu en sæson, er også velkomne.

Hop og leg

Holdet er for de 4-5 årige (hold 1 og hold 2 i børnehaven) og hold 3 børn, som har mod på selv at gå til gymnastik. På holdet hopper, danser og leger vi. Vi øver kolbøtter, spring og meget andet på redskaberne. Målet er, at børnene hver gang får brændt en masse krudt af. Vi hygger os rigtig meget og skal bare have det super sjovt alle sammen.

Gymnastik, spring og leg

Har du lyst til at lege, springe og blive udfordret har vi lige gymnastikholdet for dig. Vi vil lave små serier samt udfordre dig inden for gymnastikkens verden. Vi bruger både hulahop-ringe, airtrack, trampolin m.m. til lege, saltoer og andre sjove spring. Vi laver alle opstillinger ud fra, hvor netop dit niveau er, så alle 6-7 årige børn i Tvis og omegn kan være med, og synes det er sjovt. Har du lyst at være med så kom.

Springlopperne

Er for springglade drenge og piger i 2., 3. og 4. klasse. Så er vi klar på en ny sæson for springlopperne. Så er du tosset med spring, eller klar på en udfordring, så er det her måske holdet for dig. På holdet har vi et dygtigt trænerteam som er klar på at lære dig at springe, eller hjælpe dig med at udvikle dine spring. Vi skal have det super sjovt og hygge med en masse spring.  Op mod opvisning vil vi arbejde på et opvisningsprogram og en lettere serie, som vi med glæde og stolthed skal vise hele Tvis. Vi glæder os til en ny sæson med både gamle og nye springere.

Voksenhold

Yoga

Yoga handler om, at du kan mærke dig selv. Når du lærer at mærke din fysiske krop og dens grænser, kan du også bedre mærke dig selv, og hvad der er godt for dig. Det bedste resultat i din udvikling opnås, hvis du dyrker yoga systematisk. Programmet er derfor sammensat således, at der er sammenhæng mellem guidede øvelser fra gang til gang. I løbet af sæsonen forbedrer du din styrke, smidighed og balance. Holdet er for alle, da yoga ikke handler om at  være slank og perfekt, men om at lære din egen krop bedre at kende.

Medbring måtte, drikkedunk og tæppe. Max. 20 deltagere.

Desperate Housewives

Alsidig gymnastik, hvor vi dækker bredt. Vi tager udgangspunkt i klassisk gymnastik, så sved på panden og smidighedstræning garanteres. Samtidigt laver vi stille balanceøvelser med elementer af yoga. Alt dette er krydret med sjove lege (engang imellem) og god musik. Når du går hjem er godt humør og god samvittighed for din krop sikret. Ved sæsonafslutningen vil du mærke, at du er blevet bedre til at holde balancen og føle dig i bedre form.

Volley mixhold

Volley er for dig, kvinde eller mand, der kan lide at spille volleyball. Vi skal have det sjovt – og målet er at få os rørt. Alle kan være med på holdet, hvis man er fyldt 18 år. Volley oprettes kun hvis der er minimum 10 på holdet.

Ældre gymnastik M/K

Alle kan være med på holdet. Mænd er også meget velkomne. Det er tilladt at springe en øvelse over, hvis man ikke lige kan klare den. Så laver man noget andet imens, for vi skal alle være i bevægelse. Vi er en flok ihærdige og glade gymnaster, der kan lide at røre os og have det hyggeligt sammen. Tempoet på holdet er ganske moderat og vi laver ikke “serier”. Der vil blive lagt vægt på at hele kroppen bliver brugt, samt at alle led bliver strakt ud. Det gode humør må vi heller ikke glemme.

Stolegymnastik M/K

Er for alle mænd og kvinder, som ikke synes at de kan være med på de andre hold. Foregår i et stille og roligt tempo, hvor vi sidder på stolene og laver gymnastik.

Find kontaktoplysninger her

Galleri

Priser, tilmelding og betaling