Sommerfest 17. juni 2020 kl. 18

Pizza og årsmøde 27. februar 2020

Tvis Løb & Motion giver pizza inden årsmødet.

Tilmeld dig hos Rhina på rhina61@gmail.com

Julefrokost

10 års jubilæum

Tvis Løb & Motion fejrer i 2019 10 års jubilæum.

Den 18. september fejres det med en sjov aften med sundheds-standup serveret af altæderen Niels Honoré.

“Der bliver ikke lagt fingre imellem, når han fortæller om alt fra besøg på tankstationer, sociale medier til alkohol og sex”.

Der er ingen løftede pegefingre men i stedet nye redskaber til at ændre en smule på livsstilen.

Glæd dig til en aften med skæve betragtninger, smagsprøver (håndbajer) og et godt grin.

Actona borgerløb 20. august

Velkommen til Actona Borgerløb. Mere info om arrangementet og tilmelding følger snart.

Årets grillfest 2019

Mejrup Byfestløb 4. juni 2019

Træningstider

Tirsdag kl. 17.00

Torsdag kl. 19.00

Søndag kl. 9.00

Altid med start fra Tvis Centret.

Løbe-/gåtræningen kan kombineres med øvelser i vores OUTFITT område.

Vi vil gerne have flere med og har altid plads til én til, så mød op og se, om det er noget for dig!

OUTFIT-området

Alle grupper har mulighed for at træne i vores outfit-område, som består af et stativ, dæk i forskellige størrelser/vægt og et tov. Derudover vil der på nogle træningsaftener være fællestræning med en instruktør. Her har vi også have ekstra redskaber til rådighed. Det kan være kettlebells, medicinbolde, “stige”, slynger (som TRX). Det vil blive slået op på Facebook, når der er instruktør til stede i outfit-området.

Træningsgrupper

Beskrivelse af de 3 grupper

Gågruppen
På gå-holdet møder du andre med samme interesse. Med andre ord, dette er en social gruppe kombineret med gå-ture på 3-6 km. Vi går i rask tempo, men ikke hurtigere end alle kan være med. Ofte starter vi ud med “power-walkerne” men vi gå hele turen med nogenlunde samme raske tempo (uden intervaller). Der er mulighed for 1, 2 eller 3 sociale gåture om ugen.

Løbegruppe for let øvede
Gruppen er for dem der kan løbe 5 km uden pause og som gerne vil trænes op til at kunne løbe 10 km uden pause. Stille og rolig øges distancen, så du inden sommerferien kan løbe 10 km. uden pause.

Løbegruppe for øvede
I denne gruppe retter vi fokus mod flere områder. Vi løber tirsdag, torsdag og søndag, og samlet set er gruppen aldrig under 25 kilometer i ugen, hvis man møder op til alle træninger.

Løberne i denne gruppe træner i perioder op til halve og hele marathon rundt om i landet. Under disse træningsforløb skrues der op for antal kilometer, og nogle lægger en ekstra ugentlig træning. Naturligvis er der også løbere med, som løber fordi, det er socialt, sjovt og for øget velvære.

I gruppen er der flere erfarne løbere, som gerne stiller sig til rådighed med sparring, coaching og andre relevante, gode råd. Ud over træningen er der nemlig lige så meget fokus på at undgå skader samt tilpasse træningen, hvis man i en periode er overbelastet eller skadet.

Find kontaktoplysninger her

Priser, tilmelding og betaling

Følg os på facebook