SPONSORUDVALGET

HISTORIE OG FORMÅL
Sponsorudvalget blev etableret den 26. september 2011. Udvalget er udsprunget af den gruppe indsamlere, der deltog ved indsamlingen af midler til udbygningen af Tvis Centret hos primært erhverslivet.

Foreningens formål er i samarbejde med Tvis KFUM og Idrætsforening (TKIF) og den selvejende institution Tvis Centret (TC) at generere penge til de almennyttige aktiviteter i afdelingerne under KIF og TC. Pengene genereres ved slag af sponsorpakker, skiltning, juleskrab, kalendere, rabatkuponer, juletræer, eventarrangementer, indsamling af papir og jern mm.

Indsamling af papir og jern.

Sponsorudvalget har lavet aftale omkring indsamling af papir og jern. På Tvis Centrets parkeringsplads står der en container til hvert af emnerne. Endnu et projekt borgerne i Tvis bakker godt op omkring. Så containerne står “bare” og passer sig selv, og der tikker penge ind. Dette til glæde og gavn for Idrætten i Tvis.

Julekalendersalg.

Hver jul arrangerer sponsorudvalget et salg af julekalendere. Julekalenderne husstandssælges af foreningernes medlemmer. Som pakkesponsor bliver du repræsenteret på bagsiden, synligheden kan dog også tilkøbes.

Juletræssalg.

Hvert år til jul arrangerer sponsorudvalget juletræssalg. Der leveres lokale juletræer af den bedste kvalitet til spotpris, således et videresalg muliggøres med en fin fortjeneste i den anden ende. Dette til glæde og gavn for Idrætten i Tvis.

OK brændstof-, telefoni- og elaftale.

Vi har i sponsorudvalget fået lavet en lukrativ aftale med OK på brændstof, telefoni og el. Denne aftale gør det virkelig muligt, at vi som bruger kan tilføre rigtig mange penge til idrætten i Tvis. En aftale som ikke kræver masser af timer for at skaffe penge,  men blot det at vi tilmelder os en ordning ved OK. Læs mere på www.OK.dk og læs om de fordele I får som kunde hos dem. Som idrætsforening bliver vi belønnet med 6 øre pr. ltr. benzin eller diesel og det dobbelte, hvis man også tegner en el-aftale. Det lyder ikke af meget, men på et år kan det give mange penge til foreningerne i Tvis. Tilmeldingskort ligger i Tvis Centrets cafe ellers kan sponsorudvalget også kontaktes hvis hjælp og mere information ønskes.

Har du allerede et brændstofskort, kan du kontakte OK på telefon 70102033 opgive dine kortoplysniger og få koblet kortet på sponsoraftalen ved at opgive sponsorkode 561457.