Børnehold

Mor/far/barn

Vores mål er at udfordre og stimulere børnenes, og gerne også forældrenes, sanser og motorik – og skabe rum for lidt kvalitetstid, forælder og barn imellem. Derfor skal vi bevæge os til musik, bruge rim, remser, sange og fagter og give den gas på redskaberne. Vi glæder os til at se en masse friske vuggestue-og dagplejebørn og deres aktive forældre. Hold-3 børn i børnehaven/ 3-årige som gerne vil have mor/far med til gymnastik i endnu en sæson, er også velkomne.

Hop og leg

Holdet er for de 4-5 årige (hold 1 og hold 2 i børnehaven) og hold 3 børn, som har mod på selv at gå til gymnastik. På holdet hopper, danser og leger vi. Vi øver kolbøtter, spring og meget andet på redskaberne. Målet er, at børnene hver gang får brændt en masse krudt af. Vi hygger os rigtig meget og skal bare have det super sjovt alle sammen.

Gymnastik, spring og leg

Har du lyst til at lege, springe og blive udfordret har vi lige gymnastikholdet for dig. Vi vil lave små serier samt udfordre dig inden for gymnastikkens verden. Vi bruger både hulahop-ringe, airtrack, trampolin m.m. til lege, saltoer og andre sjove spring. Vi laver alle opstillinger ud fra, hvor netop dit niveau er, så alle 6-7 årige børn i Tvis og omegn kan være med, og synes det er sjovt. Har du lyst at være med så kom.

Voksenhold

Yoga

Yoga handler om, at du kan mærke dig selv. Når du lærer at mærke din fysiske krop og dens grænser, kan du også bedre mærke dig selv, og hvad der er godt for dig. Det bedste resultat i din udvikling opnås, hvis du dyrker yoga systematisk. Programmet er derfor sammensat således, at der er sammenhæng mellem guidede øvelser fra gang til gang. I løbet af sæsonen forbedrer du din styrke, smidighed og balance. Holdet er for alle, da yoga ikke handler om at  være slank og perfekt, men om at lære din egen krop bedre at kende.

Medbring måtte, drikkedunk og tæppe. Max. 15 deltagere.

De seje rejer 25+

Er du en sej reje, og har du lyst til at røre kroppen og lave noget dejligt grundgymnastik med bl.a. sving, styrke, løb, lidt serie samt hygge efter træningen.

Max. 25 deltagere

Volley mixhold

Volley er for dig, kvinde eller mand, der kan lide at spille volleyball. Vi skal have det sjovt – og målet er at få os rørt. Alle kan være med på holdet, hvis man er fyldt 18 år. Volley oprettes kun hvis der er minimum 10 på holdet.

Seniorgymnastik 60+

Vi laver solid gymnastik og laver træning med grundig opvarmning og kommer igennem alle muskelgrupper. Vi bruger god musik i et hyggeligt miljø.

Stolegymnastik M/K

Er for alle mænd og kvinder, som ikke synes at de kan være med på de andre hold. Foregår i et stille og roligt tempo, hvor vi sidder på stolene og laver gymnastik.

Galleri

Priser, tilmelding og betaling