Du er her:Hjem/Jagtforening, Natur & Udeliv, Nyheder, Uncategorized/Mågeplagen i Holstebro

Mågeplagen i Holstebro

I nogle år, har jeg været koordinator på mågeregulering i Holstebro, både på at måger bliver skudt og på at æg indsamles/sprøjtes og reder ødelægges.

Det er foregået på den måde, at de lokale jægere, som jeg har haft kontakt med på frivillig basis, har skudt måger og eller indsamlet æg mv.

Nu er mågeplagen i Holstebro desværre blevet for stor en opgave for de frivillige jægere, og det har jeg oplyst alle de virksomheder, der sender deres regulerings tilladelse til mig

Jeg har oplyst virksomhederne om, at vi ikke længere magter opgaven på frivillig basis og at vi ikke kan stå inde for en effektiv mågebekæmpelse.

Jeg skrev også til dem, at jeg gerne ville forsøge at finde lokale jægere, der mod betaling vil påtage sig opgaven for den enkelte virksomhed. Det er tænkt sådan, at den enkelte virksomhed via mig får kontakt med en eller flere jægere, der derefter selv, eller med bistand fra mig, aftaler hvorledes og hvor effektiv mågebekæmpelsen skal ske og hvilken betaling jægeren skal have for sin ydelse.

Det er her du kommer ind i billedet, idet jeg beder dig om at formidle budskabet ud til dine medlemmer, at der nu er chance for at de kan blive betalt for at være mågereguleringsjæger.

Den enkelte jæger der er interesseret i at være med, kan kontakte mig direkte på mail, på mobil eller på sms. Idet jeg allerede har modtaget samtlige reguleringstilladelser for i år og fordi mågerne bygger reder og lægger æg nu, haster det med at få indgået aftaler mellem jæger og virksomhed.

Med jægerhilsen

Jens Otto Hundsdahl

Mobil 22172779

Mail: joh@hundsdahl.dk

By |2020-04-26T21:42:59+02:0026 april 2020|

Del med dem du kender!

Go to Top