Du er her:Hjem/Landsbystrategi/Opsamling på byvandring i forbindelse med LAR-projektet

Opsamling på byvandring i forbindelse med LAR-projektet

Tvis’ gamle fælleskloak skal udskiftes i 2023, da regnvand og spildevand skal separeres. Normalvis erstattes gamle fællesrør af to mindre; ét til spildevandet og ét til regnvand. Kloaksepareringen er en nødvendighed og en del af de kommunale spildevandsplaner, som i disse år udrulles over hele landet.

Regnvandsledningen vil mange steder kunne erstattes med lokal afledning af regnvand (LAR), og veje og byrum genetableres med flere grønne arealer og nye rekreative funktioner. Her er det jeres ønsker og visioner, der skal vise vejen – hvordan drømmer I om at Tvis ser ud i fremtiden?

I løbet af efteråret inviteres Tvis-borgerne til tre arrangementer, hvor vi får mulighed for at komme med inputs til hvordan vi synes Tvis skal udvikle sig.

Den 12. august blev det første arrangement afholdt, med oplæg om projektet og efterfølgende byvandring i Tvis. Konsulenter fra Urland faciliterede arrangementet og har efterfølgende lavet en opsamling der indeholder de inputs der kom frem på byvandringen. Opsamlingen er vedhæftet i PDF via dette link (åbnes i nyt vindue).

I september afholdes en borger-workshop og i november afholdes et borgermøde. Mere information herom følger.

By |2021-08-23T14:47:19+02:0023 august 2021|

Del med dem du kender!

Go to Top